"Urfa bu yönetim sayesinde 20 yıl geriye gitti"

Şanlıurfa'da son günlerde yaşanılan ihale skandallarını ülke gündeme getiren Şanlıurfa Eyyübiye eski belediye başkan yardımcısı Bilal Tekatlı, "Ne yazık ki Urfa sayenizde 20 yıl geri gitti. Millet sizleri birlikte gönderecek." dedi.

Geçtiğimiz günlerde skandal 5 Milyon avroluk ihalenin el altından yandaş bir şirkete peşkeş çekildiğini iddia eden Bilal Tekatlı, Belediye Başkanlarının Ankarada hesaba çekilip çekilmediğini de sordu.

Şanlıurfadaki AK Partili Belediye Başkanlarının, Genel Merkezdeki 4 saat süren toplantısından ilk fotoğraf sosyal medyaya düşmesiyle birlikte Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkanı başkan yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu ile bir araya geldikleri görüldü.

2023 Genel Seçimler öncesi Şanlıurfadaki Belediye Başkanlarının 3 yıllık karnesinin ve çalışmalarının konuşulduğu tahmin edilen toplantı 4 saat sürdü.

Gerçekleşen toplantıyla ilgili konuşan eski belediye başkanı yardımcısı Bilal Tekatlı açıklamalarda bulundu:

"Tekatlı yaşanan usulsüzlükler ile yolsuzlukların konuşulup konuşulmadığın görüşülüp görüşülmediğini sordu.

Tekatlı yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. Umarız; Memlekette yaşanan yolsuzluk,usulsüzlük ve rant kavgalarını da görüştünüz. Milletin paralarının nerelere harcandığını ve nasıl heba edildiğini de görüştünüz Ne yazık ki Urfa sayenizde 20 yıl geri gitti. Millet sizleri birlikte gönderecek. Good byy"