Siverekli muhtar, açtı ağzını yumdu gözünü!

Siverek ilçesinin Hacıömer Mahalle Muhtarı Muzaffer Pıçak, Şanlıurfa milletvekillerine ve Büyükşehir Belediye Başkanına ateş püskürdü.

Geçtiğimiz günlerde Uyuşturucuyla mücadele kapsamında STK ve Mahalle muhtarları toplantısında Siverek sorunlarıyla ilgili konuşan Hacıömer Mahalle Muhtarı Muzaffer Pıçak, toplantıya katılan Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a sitemlerde bulundu.

Siverek’in üvey evlat muamelesine maruz kaldığını belirten Muhtar Muzaffer Pıçak, Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerini koyun yerine koyduğunu ileri sürdü.

Yapılan toplantıda söz hakkı alan Muhtar Muzaffer Pıçak Siverek’in hem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül hem de milletvekilleri tarafından ihmal edildiğini belirterek Başkan  Ayşe Çakmak’a şunları söyledi. “Siverek’te kaç tane vekil var 11-12 diyelim Kasım beyi demeyelim o Avrupa Komisyon Başkanı. Siverek’e vekiller yılda kaç sefer geliyor 10 yıldır muhtarım yılda bir kere gelseler 10 kere gelmiş olurlardı. Hiçbir muhtarın sorunu yok mı? Dile getirsinler. Özellikle Büyükşehir bize koyun muamelesi yapıyor. Hiç görmedim Büyükşehir buraya gelmiş toplanalım sorunları konuşalım ben görmedim. Büyükşehir Siverek’e tenezzül edip gelmiyor.

 Başka ilçelere gitmiyorlar mı? Vekiller bile buraya gelmiyor ya. Bir muhtar bir mahallenin kilididir. 5 yıldır Siverek’e 2 defa gelmişler o da bizim için gelmemişler gelip toplantı yapıp gitmişler. “

Siverekli muhtar Siverek ilçesinin Hacıömer Mahalle