Şanlıurfa'da başkanlar ne yapmaya çalışıyor!

Şanlıurfa'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında yapılan törene Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ve Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya katılmadı.

FEYYAZ SOYLU TOPUN AĞZINDA
ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun  dün hakkında soruşturma izni verilmesi adeta gündeme bomba gibi düştü.
Hakkında insan kaçakçılığıyla ilgili soruşturma izni verilen Başkan Soylu iddiaları sert bir dile yalanladı.
Bugün düzenlenen programa katılmaması kafalarda soru işaretleri bıraktı.
Hükümet konağında İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeydan Kurt’un Atatürk mozolesine çelenk koyma töreniyle başlayan program Şehit Mustafa Katırlı İlkokulunda devam etti.
Programa Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, Kaymakam Refiki Görkem Nalçacı, İlçe Garnizon Komutanı Piyade Üsteğmen Süleyman Hilmi Gültekin, Cumhuriyet Savcısı Fatih Kalaycı, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Uzundağ, Milli Eğitim Müdürü Zeydan Kurt, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
YALÇINKAYA DA 23 NİSAN TÖRENİNE KATILMADI
23 Nisan Etkinliklerine katılmayan bir diğer isim akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya
Hiçbir mazeret olmadan 23 Nisan Etkinliklerine katılmayan belediye başkanları eleştiri yağmuruna tutuldu.  Belediye başkanlarını sert bir dille eleştiren CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal sosyal medya hesabından Büyük Önder Atatürk’ün, Milli Mücadele kahramanlarının, aziz şehit ve gazilerimizin kemikleri sızladı’ ’diyerek tepkisini ortaya koydu.
"TEK KELİMEYLE YAZIKLAR OLSUN"
Tanal “Şanlıurfa’nın Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerindeki resmi 23Nisan törenlerinde protokol sıralarının neredeyse yarısı boş kaldı. Akçakale’de ise AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ne kendisi stadyumdaki 23 Nisan törenlerine katıldı ne de yerine vekaleten bir belediye yetkilisini gönderdi. Akçakale’de ayrıca diğer kurumlardaki bazı bürokratlar da törene dahil olmadı. Tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum! İşte belediye başkanlarınız ve kamu görevlileriniz bunlar!’’