Muhtar, kesintilere ateş püskürdü!

Mimar Sinan Mahalle Muhtarı İsmail Dağbaşı, internetlerinin 3 ay sürekli kesildiğini iddia ederek Türk Telekom'a ateş püskürdü. Mağdur olduklarını söyleyen muhtar, yetkili şirketin 3 gün 5 gün sonra çözeceklerini söylemesine rağmen kesintiye çözüm bulmadığını ileri sürdü. 3 aydır çalışmanın bitmemesinden yakındı.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahalle Muhtarı İsmail Dağbaşı, 3 aydan beri internetsiz olduklarını ve internet olmadığı için vatandaşların işlerini göremediğini ileri sürdü. Kesik internete ise 3 aydır fatura verdiklerini ifade etti.

Mağduriyetlerini Urfa Değişim mikrofonlarına anlatan Muhtar Dağbaşı, internet kesik olduğu halde faturaların geldiğini Şanlıurfa’daki Türk Telekom müdürlüğüne şikayetlerini dile getirdiklerini ve çözüm odaklı adımların atılmadığını ifade etti.

Dağbaşı, Türk Telekom ihbar hattını her gün aradıklarını, her aradıklarında alt yapı çalışması olduğunu ve en kısa sürede arızanın çözüleceğini kendilerine bildirildiğini söyledi.

3 AYDIR İNTERNET YOK!

Yaklaşık 3 aydan beridir internet sıkıntısını çektiklerini aktaran Muhtar İsmail Dağbaşı, gereken yerlere gereken şikayetleri oluşturdukları halde mağduriyetlerinin giderilmediğinden dert yakındı.

Dağbaşı, “Yaklaşık 3 ay oldu. Bizim burada telefonlarımız ve internetlerimiz kesik. Bir işimiz oluyor yapamıyoruz. Mahallelinin sorunları oluyor gereken yerlere ulaştıramıyoruz. İnternet çağında adeta telefonsuz ve teknolojisiz kaldık. Yetkililer ile görüşüyoruz 3 gün sonra 5 gün sonra diye diye 3 ay oldu. Artık bizler de yorulduk. Mahalle olarak mağduruz.  Her aradığımız zaman çalışma yapıyoruz diyorlar fakat bir türlü çalışma bitmek bilmedi.” dedi.

KOMŞULAR DA AYNI SORUNU YAŞIYOR!

Mahallenin bir çoğunluğunu Türk Telekom kullanıcısı olduğunu belirten Muhtar Dağbaşı, komşularının da aynı sıkıntıdan mağduriyet yaşadığını aktardı.

Dağbaşı, “Şu anda sağımda solumda olanlar benim komşularımdır. Onlarda mağduriyetlerini bana bildirdi. Onların evinde de internetler kesik ne yapacaklarını bilmiyorlar, gereken birçok yere müracaat ettiler fakat elde var sıfır” şeklinde konuştu.

VATANDAŞ MAĞDUR

Muhtarlığın telefonları da Türk Telekom internet hattına bağlı olduğu için çalışmadığını kaydeden Muhtar Dağbaşı evrak isteyen vatandaşlara evrak çıkaramadığı için vatandaşların mağdur olduğunu belirtti.

Muhtar Dağbaşı, “Ben yetkililere sesleniyorum ben muhtarım insanlar geliyor evrak istiyorlar ben internet olamadığı için kimsenin işini göremiyorum, evrak veremiyorum. Bir an önce bu sorunu çözülmesi lazım.” ifadesini kullandı.

OLMAYAN İNTERNETİN FATURASINI VERİYORUZ

3 aydan beri internetsiz olduklarını iddia eden İsmail Dağbaşı, internet olmadığı halde Türk Telekom’un kendilerine fatura gönderdiklerini söyledi.

Muhtar Dağbaşı mağduriyetini şöyle dile getirdi: “Madem yapamıyorsunuz gelin kontratı feshedelim ona da yanaşmıyorlar, bizden taahhüt ve cayma bedeli istiyorlar. Olmayan internettin faturasını her ay ödüyoruz. Almadığımız ürünün parasını vermekten bıktık. Artık boşa fatura ödemek istemiyoruz. Mağduriyetimiz çok büyük. Kaç defa Urfa’da Türk Telekom’un müdürüne çıktık fakat elde var sıfır. Kime bizi hesaba almıyor. Şanlıurfa’da Türk Telekom’un hiçbir muhatabını bulamıyorum.”