Gülveren Köyü sorunlara çözüm bekliyor

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Gülveren kırsal mahallesinde sorunlar bitmek bilmiyor.

Koskocaman köyde iki adet çöp konteynırının olmasından yakınan köy sakini Mahmut Dağ çöp konteynırı talebi için Milletvekili mi belediyeye yollanılması lazım dedi.

 

Köy yakınlarından akan pis suların köyün içinden geçtiği için kötü koku verdiğini ifade eden Mahmut Dağ köydeki çocukların pis suda oynadıkları için hastalandığını iddia etti.

 

Mahmut Dağ seçim zamanından verilen sözlerden birisi olan köyde çocuk parkı yapımı ilgili sözlerin yerine getirilmediğini aktardı.

 

Urfa Değişim Gazetesinin mikrofonlarına konuşan Mahmut Dağ Gülveren Köyün’ün sorunlarını şöyle aktardı. Biliyorsunuz Gülveren  Köyü Osmanbey Kampüsü karşısında örnek bir mahalle olması gerekirken. Şuanda görüyorsunuz tarladan akan sular köyün içinden geçiyor. Köyde pis koku oluşmasına yol açıyor. Çocuklarımız suyun içinde oynuyor hasta oluyorlar.

 

Çöp konteyneri istedik belediyeye 3 4 sefer gittik. Kimse yüzümüze bakmadı ila bir çöp konteynırı için araya milletvekili mı sokalım. Genelinde torpil oluyor. Bu torpil nereye kadar gidecek. Kaç defa dilekçe yazdığım halde herhangi bir işlem yapılmadı. Çocuk parkı için müracaatlarda bulundum. Kimse bir şey yapmadı. Çocuklarımız oynayacak yer olarak tarladan akan pis suyu görüyor. Seçimden önce park sözü aldık. Ama girişim yok şuanda. Gülveren örnek bir köy olması gerekirken pislik içinde şuan. “