Zeynel Başkan herkese meydan okudu!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, dün akşam katıldığı yerel bir kanalda gündeme ve Urfa'ya dair açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın Karakoyun Projesine ayrılan paraların hayal oldu iddiası ve Ak Parti’den istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba’ın Karakoyun Deresi için ayrılan 20 Trilyon paranın akıbetinin belirsizliği hakkında açıklama yapan Beyazgül, “ortaya atılan iddiaları ispatlayın gereken neyse yaparım” dedi.

İddialara ret eden  Beyazgül, Tanal  ve Fakıbaba'ya meydan okuyarak “varsa bir şey muhasebecinizi getirin oturalım konuşalım, eğer sizin dediğiniz gibiyse gerekeni yaparım” ifadelerini kullandı.

BEYAZGÜL, İDDİALARI TARİH İLE YALANLADI!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde usulsüzlük yapıldığına yönelik ortaya atılan iddialar hakkında konuşan Beyazgül,”Hoca öğrencisine diyor ki; Çık Malazgirt savaşını anlat. Efendim "Ankara Ovası'nda Fatih Sultan mehmet'le Haçlı Ordusu komutanı karşılaştılar, İşte burada düşman Charles Fatih Sultan'ı yendi" diyor. Diyar ki; hocam bir yanlışım varsa düzelt. Hoca da "Oğlum bir doğrun olsa düzeltirim." Şeklinde mizahi yolla iddiaları yalanladı.