Yasin Çiftçi, Başkan Kırıkçı'ya ateş püskürdü!

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında iki gündür sular durulmuyor.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeliği sonlandırılan Yasin Fırat Çiftçi sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçıyı hedef alan Yasin Çiftçi, yönetim kurulu üyeliğinin düşürülmesini Başkan Kırıkçı'nın şahsi hırslarından kaynaklandığını söyledi.

 AK PARTİDE KOLTUK VE HIRS KAVGASI AYRILIK GETİRDİ

 Şanlıurfada yaşanan yolsuzluklara da parmak basan Yasin Çiftçi, üyeliğinin sonlandırılması, yaşanan yolsuzluklarda adının geçmesinden iyi olduğunu belirti.  

Sayın İl Başkanının Yönetimde Devamsızlığı Rutin Hale Getiren Bir Çok Arkadaşımıza Tüzüğün ilgili Maddesini Uygulamayıp Mazeretli olmama rağmen Sadece Şahsıma Uygulaması Şahsi hırslarından kaynaklandığının göstergesidir. sözlerini sarf eden  Yasin Fırat Çiftçi,  yaşanan yolsuzluklar ile ilgili şunları kaydetti.İyi ki Mazeretsiz Üç defa Toplantıya Katılmamam Gerekçe yapılıp hukuksuz bir şekilde Yönetim Kurulu Üyeliğim düşürülmüş.  Ya Allahım Esirgesin hırsızlık gibi Petrol Rantı, Peysaj ihalesi gibi iftira, bel altı şantaj ve iş takibi yapıp ve en önemlisi yolsuzluk olayları yaşamış olsaydım kendimi asla affetmezdim.

DAVADAN DÖNMEM

Yaşanılanları olayı Genel Merkezin taktirine bıraktığını söyleyen Yasin Fırat Çiftçi  Gençlik kolları dönemimden bugünlere kadar Emek Verdiğim, Sevda beslediğim partimden ihraç edilmem söz konusu değildir.

AK Parti'ye Ve Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana olan Sevdam Bitmeyecek ve hiç kimsede bu sevdama engel olamayacak. AK Partimin Hala Resmi Üyesiyim Ve Üyesi Olmaya Devam Edeceğim . 2023 Büyük Türkiye Hedefini Ortaya Koyan Sayın Cumhurbaşkanımızın Her zaman Emrinde olacağım . Durmak Yok Yola Devam ... ifadelerini kullandı.