Viranşehir'de şaka gibi çalışmalar!

Şanlıurfa'nın dezavantajlı ilçeleri arasında ilk sıralarda yer alan Viranşehir'de alt ve üst yapıda yapılan yarım yamalak işler kısa sürede patlak verdi.

Viranşehir'de alt ve üst yapı çalışmalarının denetlenmemesi nedeniyle Atatürk Mahallesinde su boruları patlak verdi. Üst yapıda yapılan kilit döşeme çalışmalarının da yarım yamalak olduğunu iddia eden vatandaşlar, denetim olmadığını belirterek yetkili kişilere sitem etti.

Atatürk Mahallesi’nde yapılan su borularının hatalı döşenmesi ve üstünün kapatılmaması nedeniyle sokak neredeyse su altında kaldı.

Söz konusu arızayı sosyal medyada paylaşan Murat Sever,  yetkililere ateş püskürdü.  Koltuk sefasının yetkililer, cefasını da vatandaşların çektiğini ifade etti.

İşte Sever'in paylaşımı: "Viranşehirli vatandaş yaşanılan mağduriyeti şu sözler ile dile getirdi”Atatürk mahallesi. Ziya Gökalp caddesi Yağan çıkmazı.Artık ne yazacağımızı ne çizeceğimizi bilmiyorum.Ama gerçekten alınan binlerce liralık maaşın hakkını ahirette nasıl verecekler çok merak ediyorum.Vasıfsız koltuk sahibi olmanın cefasını bu insanlar çekiyor.

 

Hiçmi mühendisi denetleyecisi yok Allah Aşkına.Hangi akla hizmet bu.

 

Sizin Rabbiniz hiç birşeyi unutmaz sizde bu günleri unutmayın”