Vekil Akay gazeteciyi tehdit mi etti?

Birgün Gazetesi muhabiri İsmail Arı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay'ın kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü.

Sosyal medya hesabından Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Ahmet Akay’ın avukatı olduğunu söylediği bir kişinin uzun namlulu bir silah ile ateş ettiği görüntüleri paylaşan Birgün Gazetesi muhabiri İsmail Arı, söz konusu görüntülerle ilgili aradığı vekil Akay’ın kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü.

Görüntülerde eski Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yanında duran kişi satışının yasak olduğu uzun namlulu bir silah ile havaya defalarca ateş ediyor. Muhabir İsmail Arı görüntüleri sormak için aradığı Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’ın kendisini tehdit ettiğini iddia etti.

Gazeteci İsmail Arı sosyal medya hesabından şunları söyledi: AKP Urfa Milletvekili Ahmet Akay'ın  avukatının satışı yasak uzun namlulu silahla videosuna ulaştım. AKP Milletvekili Akay'ı bir açıklamanız var mı? Diye aradım. Akay, "Sana ulaşırsam seni perişan ederim" diye beni açıkça tehdit etti. Milletvekili Akay'a "beni tehdit ediyorsunuz" dememe rağmen sözlerini küfür ve hakaretlerle sürdürdü. Ayrıca Akay'ın bu ilk vukuatı da değil. Daha önce de oğlunun memura rüşvet verdiği ortaya çıkmıştı.

Ekinci: Kent imajı zedeleniyor Söz konusu görüntülerde yer alan Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi eski dönem belediye başkanı Mehmet Ekinci konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 

Ekinci yaptığı açıklamada şunları ifade etti: Sosyal Medya üzerinden “sen çamursun ama ben senden daha çamurum ”şeklinde ifade edilebilecek negatif rekabetin başta taraf olanlar olmak üzere bu şehirde hiç kimseye faydası yoktur. Rakibiyle hesaplaşmak adına ulusal basına taşınan olumsuz mevzular şehrin imajını da zedelemektedir. AKP Urfa Milletvekili Ahmet Akay konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.