Vatandaşlar; Altılı masa sıfır çekecek

Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntıyı ve seçimleri vatandaşa sorduk. Altılı masa etrafında toplanan Millet ittifakına oy vermeyeceklerini söyleyen bazı vatandaşlar, altılı masayı Amerika'nın emrinde çalıştığını iddia ederek Şanlıurfa'dan oy çıkmayacağını ileri sürdüler.

Enflasyonun yüzde 70’i geçtiği Türkiye’de yarın seçim olursa kime oy verirsiniz diye mikrofon uzattığımız vatandaşlar, muhalefete oy vermeyeceklerini söyledi. Muhalefeti Amerika uşağı olmakla suçlayan bazı vatandaşlar genel seçimlerde AK Parti’ye oy vereceklerini söyledi. Yaşanan ekonomik sorunları dış güçlere bağlayan vatandaşlar ekonomik çözüm konusunda ise bir yorumda bulunmadı. Bütün partiler birleşse bile reisi düşüremeyeceklerini kaydeden vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iktidarda kalması gerektiğini ifade ettiler.

Ankara’da erken seçim dedikoduları dolaşırken Urfa Değişim Gazetesi halkın nabzını yokladı. Şanlıurfalı vatandaşların 6’li masa hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna Şanlıurfalılar birbirinden ilginç cevaplar verdi.

“ALTILI MASA SIFIR ÇEKECEK”
Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nun Ak Partiye ihanet ettiklerini söyleyen Mustafa Bayır Altılı masa hakkında açtı ağzını yumdu gözünü. Mustafa Bayır 6’lı masa hakkında şu yorumu yaptı: “Boş yediği sofraya bıçak vuruyorlar. Yediği yemeğe bıçak vuruyorlar.  Başbakanlık yaptılar. Ne yaptılar baba parasıydı ne oldu niye döndü sırtını devlete bir şey mi bekliyordu. İyi Parti, CHP ile Apocularla birleşmişler. Bu nasıl siyaset sıfır alacak. Allah’ın izniyle 10 tane parti birleşse bile yine 0 alacak. Yeter ki birlik beraberlik olsun. Allah’ın izniyle Ak Parti düşmez o reistir, Allah onu başımızdan eksik etmesin. O daha gider Allah ona ömür verdikçe gider. Biz böyle birlikte olursak kimse bizi düşüremez. Amerika’mı yönetecek bizi, kendi devletine karşı mı geliyoruz? Kendisi bizden ne istiyor atını almış peşimize düşmüş demek ki burada bir çıkarı var. Burada bir faydası var bir şey görüyor. 6-7 parti birleştirip reisi yıkacaklar. Yıkamazlar reisi” dedi.

“ALTILI MASA AMERİKA’DAN EMİR ALIYOR”
Ak Parti’nin gelip geçmiş en iyi hükümet olduğunu söyleyen Mustafa Algan geçmişi örnek göstererek yeniden Ak Partinin kazanmasını istedi. Algan “Allah altılı masaya fırsat vermesin. Çünkü altılı masa Türkiye’nin masası değil. Onlar dışardan Amerika’dan emir alıyorlar. Birleşmişler Türkiye’yi 2023’e yetiştirmek istemiyorlar. Türkiye’yi yok etmek istiyorlar. Dışardaki bizi yemek istiyor. Ama aramızdaki geri zekâlılara ben sesleniyorum. Ufak bir şey için devletini satıyorlar. Şikâyet ediyorlar. Dünyada kriz var.

“AK PARTİ’DEN ÖNCE ASKER İLE HALK DÜŞMANDI”
Ak Parti’den önce asker ile halk düşmandı. Bugün dost olduk.  Bugün git karakolda bir çay iç Ak Parti’den önce biri şalvar giysin, bir neçe giysin. Bakın ne yapıyorlardı. Kardeşlerimiz başörtüden dolayı okuldan atılıyorlardı. Hastanelerde cenaze rehin tutuluyordu. Hasta rehin tutuyorlardı. Ben yıldız meydanında 24 saat ilaç için bekledim. Bugün git evimde 4-5 poşet ilaç var. Bu sene sabredelim 2023’i bekleyelim ondan sonrasında kimse bizi tutamaz.

Bizim aramızdaki Amerikan köpekleri bizi yetiştirmek istemiyorlar. Erdoğan’dan kurtulmak isteyenler Libya’yı Irak’ı düşünsün şimdi Libya mumla Kaddafi’yi arıyor. Bu millet aklını başına alsın kimse aç değil. Kimse açıkta değil. Bugün iki tane torbayla çöp toplasam yine karnım doyar yevmiyem çıkar” şeklinde konuştu.

“ERDOĞAN DÜNYA LİDERİ YİNE KAZANACAK”
Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya lideri olduğunu söyleyen Elvan Polat da “Yine kazanır Ak Parti hizmetinden dolayı eğer bir ülke başkanı dünya çapında çok tehdit alıyorsa, böyle önüne taş konuluyorsa o doğru yoldadır. “ şeklinde konuştu.