Vatandaş isyan etti Viranşehir'in günahı ne!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yağmurun yağmasıyla çamur deryasına dönen yollar öğrencilerin mağdur olmasına neden oluyor.

Viranşehir’de ilçe belediyesi tarafından yapılmayan yollar yağmurun yağması ile birlikte çamur deryasına dönüşüyor. İlçenin Germen Kırsal Mahallesinde yer alan Hasan Ali Yücel ilköğretimine giden öğrenciler göle dönen yollarda çamurun içine girerek okula gitmeye çalışıyor. Bir türlü yapılmayan yol vatandaşların tepkisine neden oldu.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde öğrenciler her gün çamura dönen yolda okula gitmek zorunda kalıyor. Yolun yapılmasını isteyen vatandaşlar yetkililere tepki göstererek “asfaltımız hayırlı olsun” diyerek olmayan hizmete sitem etti.

"ASFALTIMIZ HAYIRLI OLSUN" TEPKİSİ
Yolun derhal yapılmasını isteyen vatandaşlar ilçe belediyesine şu sözlerle seslendi:
“Burası Germen kırsal mahallesi Hasan Ali Yücel okul yolu. Kırsal mahallede ki öğrenci kardeşlerimiz bu yol yüzünden okullarına gidemiyorlar gitmek isteyenlerde bu çamur deryasından geçmek zorunda. Servis araçlarının zar zor geçebildiği bu ve bunun gibi yüzlerce yolda 2022 senesinde binlerce lira para harcayıp "Asfaltımız hayırlı olsun" diyerek memleketin her tarafına pankart asan memleketimizin sözde hizmet adamlarını buralara boy boy fotoğraf çekmeye davet ediyorum. Ayıptır, yazıktır, vebaldir Sizin Rabbiniz hiç birşeyi unutmaz Sizde ahirette hesap vereceğiniz bu günleri unutmayın”