Uyuyan Başkan gözünü Haliliye'ye mi göz dikti?

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye'ye göz dikti vatandaşları gözünü boyama başladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçesine yaptığı bazı çalışmaları ilçe dışında reklam yaparak adını duyurmaya çalışıyor. Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un Haliliye’de billboardlara koyduğu Uğurlu Sanayi reklamı nedeniyle bilboardçu başkan yorumlarına neden oldu.

Şanlıurfa’nın en dezavantajlı ilçesi olan Eyyübiye’de yapılmayan hizmetler nedeniyle ilçe yıllarca köy statüsünden çıkamadı. Özellikle sokak aralarının temiz olmadığı Eyyübiye’de vatandaşlar etrafa saçılan çöplerden veryansın ediyor. Çocuk oyun alanları, vatandaşların rahat bir nefes alacağı ilçede parkların çok az olması artan şikayetlerin başında geliyor. Doğal gaz çalışmaları nedeniyle aylardır açık kalan çukurlar ise hem vatandaşları hem araç sahiplerini çileden çıkarıyor.

Billboardlarla çalışma yaptığını söyleyen Başkan Kuş, 2010 yılında temeli atılan 2023 yılında tamamlanan Uğurlu Sanayi Sitesinin yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları da uzun bir aradan sonra tamamlanması pes dedirtti. 

Başkan Kuş gözünü Haliliye ilçesine mi göz dikti?
Eyyübiye halkını ilgilendiren çalışmaların Haliliye ilçe sınırlarında yapılması ise vatandaşların tepkisine neden oldu. Uğurlu Sanayi Sitesi uğurlu olsun reklamı Haliliye’de yapıldı. Başkan Kuş’un bu hareketi Haliliye Belediyesi’ne mi göz dikti yorumlarına neden oldu.

Uyuyan Başkan gözünü Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Haliliyeye göz dikti göz dikti vatandaşları boyama başladı