Urfalılar soğan bulamıyor! Vekiller güç gösterisi yapıyor

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı Ceylanpınar Tarım İşletmesinde koruma altındaki ceylanların kesilip , üst düzey bürokratlara yedirildiği iddiasını sert sözlerle yalanladı.

Ceylanları kestirildiğini gündeme getiren Şanlıurfalı CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’a tepki gösterdi.

Özşavlı Ceylanpınar Tarım İşletmesine giderek orada Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ile birlikte iddialara cevap verdi.

Özşavlı  Tanal’a ağır ithamlarda bulunarak “iddianı ispatlayamasan namertsin” dedi. Özşavlı sözlerini şöyle sürdürdü.  “Çakma  Urfalının iftiralarına cevap vermek için TİGEM’deydik.   Son günlerde çakma Urfalı Tanal’ın ve CHP’ye yandaş medyanın dile getirdiği "TİGEM"deki ceylanların kesilerek bürokratlara yedirildiği iddiası iğrenç bir iftiradır

Tanal’ın sırf gündem oluşturmak için her geçen gün yenisini uydurduğu bu iftiralar Ceylanpınar ilçemizin huzuruna ve Türkiye'nin tahıl ambarı TİGEM'e zarar vermektedir   Tanal’a sesleniyoruz: Bu son iftiranızı ispatlamazsanız namertsiniz “  

TANAL AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Tanal  Özşavlı’nın sözlerine şöyle cevap verdi.  “Bak Ceylanpınar  TİGEM İşletmesi’nin ceylan kesimi ispatlandı.

Onur, şereften söz edecek en son kişisin Halil Özşavlı!” şeklinde cevap verdi. Tanal'ın  sosyal medya hesabından verdiği yanıtlar aynen şöyle: 
''Sen Şanlıurfalılara zulmeden kurumları, bürokratları savunan, seni milletvekili yapan hemşerilerime ihanet eden adamsın Halil Özşavlı! !Bu arada hala utanmadan TİGEM’e arka çıkıyorsun.

Ceylanpınar TİGEM İşletmesi’nin, arazide otlayan koyunları gözaltına almadığını ısrarla savunuyorsun.

TİGEM Hayvan Cezaevi’ndeki koyunların serbest bırakılması için Şanlıurfa Valisi Sn. Abdullah Erin’in çabasından bihabersin.

Senin bu Ceylanpınar TİGEM İşletmesi sevdanın sırrı nedir Halil Özşavlı?
Muhatabım değilsin Özşavlı!
Benim muhatabım önerge yanıtını beklediğimi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile TİGEM yönetimidir.
Şanlıurfa, Viranşehir, Ceylanpınar halkına da sesleniyorum.
Oylarınızla koltuk sahibi yaptığınız Halil Özşavlı denen şahıs, sizin hakkınızı, hukukunuzu çiğneyen kurumlarla birlikte hareket ediyor.

Hatırlarsanız daha önce de ben Meclis’te Şanlıurfalı çiftçilerin mağduriyetini gündeme getirirken Özşavlı, TİGEM’in yanında saf tutmuştu.Kavurma sofrası müdavimi bu tür şahıslara ne diye oy verirsiniz? İlk seçimde bunlara gereken dersi verin.

Ey Halil Özşavlı, ilçen Viranşehir merkezde vatandaşın kanalizasyonu yok. Vatandaş, tuvalet için komşuya gidiyor.

Viranşehir’in sözde canlı hayvan pazarı, Afrika'yı andırıyor. Yollar köstebek yuvası gibi.
Ceylanpınar’da vatandaş doktor bulamıyor. Sorunların haddi hesabı yok.
Kendi seçmeninin sıkıntılarıyla ilgileneceğine, sorunun kaynağı kim varsa onlarla birlikte hareket ediyorsun. Senin gibileri Meclis’te olmayı hak etmiyor!

Sırtından hançerlediğin Şanlıurfalılar sana ve diğer kavurmacılara gereken dersi verecek.
Bu arada kullandığın ifadeleri sana aynen iade ediyorum! “Çakma Urfalı” varsa, o da sen ve senin gibi hemşerilerimin oylarını alıp yan gelip yatan, Şanlıurfalılar yerine onlara zulmeden kurumları savunanlardır.

Dolaş bakalım Şanlıurfa, Viranşehir, Ceylanpınar sokaklarında, sana mı çakma Urfalı diyorlar, yoksa bana mı?''