Urfalı vekilden, Gökçek'e zehir zemberek sözler

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ile Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal arasında yaşanan diyalog mecliste gerilime neden oldu.

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, meclisteki konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal’a, terör örgütü PKK’nın Kılıçdaroğlu’nu desteklerken seslerinin çıkmadıklarını söylerken, söz alan Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal ise Gökçek’e yönelik Terör örgütünün okullarından mezun olan sen değil misin? Diye yanıt verdi.

“ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN VERDİĞİ HİÇBİR SÖZÜ TUTMADIĞINI İLERİ SÜRDÜ”

Mecliste söz alan Osman Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği hiçbir sözü tutmadığını ileri sürdü. Konuşma üzerine söz alan Tanal ise Gökçek’e sert sözlerle yüklendi.

“BABANIN PARSEL PARSEL SATTIKLARINI ANLATSANA”

Konu üzerine Mahmut Tanal meclis sıralarından Gökçek’e “Babanın parsel parsel sattıklarını anlatsana” sözlerini söylemesinin ardından tansiyon bir anda yükseldi.

"KEŞKE BU SESİNİZİ SEÇİM ÖNCESİ PKK TERÖR ÖRGÜTÜ KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLERKEN DE ÇIKARSAYDINIZ"

Gökçek’te yanıt olarak “Keşke bu sesinizi seçim öncesi PKK terör örgütü Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklerken de çıkarsaydınız. Keşke bu sesinizi arkadaki Türk bayrağını kaldıran danışmanlara da çıkarsaydınız” ifadelerini kullandı.

"TERÖR ÖRGÜTÜNÜN OKULLARINDAN MEZUN OLAN ADAM SEN DEĞİL MİSİN?"

Tekrardan söz hakkı isteyen Tanal ise Osman Gökçek’in FETÖ okullarından mezun olduğunu, mecliste FETÖ’nün siyasi ayak araştırma önergesinin de AK Parti tarafından reddedildiğini söyleyerek şu sözleri sarf etti:

“GIRTLAĞINA KADAR HARAM LOKMA VAR SENİN MİDENDE”

“Terör örgütü arıyorsan, terör örgütünün okullarından mezun olan adam sen değil misin? Gırtlağına kadar haram lokma var senin midende”