Özşavlı'dan skandal sözler "lan siz kimsiniz"

İddiaya göre AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı Ceylanpınar ilçesinde gerçekleştireceği ziyaret için önce söz verdiği saatte gelmedi.

Bunun üzerine durumu öğrenmek için kendisine telefon eden muhtara hakaretler yağdırdı. Muhtarların telefon etmesine sinirlenen Vekil Özşavlı “lan siz kimsiniz. Bekleyin kardeşim gelecem “dedi. Daha sonra Ceylanpınar Ak Parti İlçe Başkanlığında muhtarlar ile bir araya gelen Vekil Özşavlı sinirleyerek sarf ettiği sözleri reddetti.

 Sarfedilen sözleri hazmedemeyen muhtarlar vekil Özşavlı'nın kendilerinden özür dilemelerini bekliyor. Bahse konu muhtarın açıklamaları ise şöyle;”Mahallemiz Mevlana mahallesi muhtarı Ahmet Akkurt  hemşehrimize Şanlıurfa AkParti milletvekili Halil özşavlı nın,muhtar ile telefon görüşmesinde makama ve temsilyetine yakışmayan sözler sarfetmesini, Şanlıurfa ceylanpınarlılar  yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak kınıyoruz. Acilen, hakarete maruz kalan muhtarımız Ahmet Akkurt'tun şahsından ve tüm muhtarlıklarımızdan özür dilensin.”

 

Urfalı Vekil Özşavlı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı Ceylanpınar ilçesinde