"Seçimden sonra sırra kadem bastılar!"

Vatandaşa 'Urfa milletvekillerinin çalışmasını yeterli buluyor musunuz?' diye sorduk. Gelen yanıtlarda sadece seçim zamanında gördüklerini ve ardından vekillerin sırra kadem bastıklarını ileri sürdüler. Vekillerin çalışma noktasında sınıfta kaldığını söyleyen vatandaşlar, 'sadece oy zamanında görüyoruz, daha sonra Ankara'dan çıkmıyorlar' dedi.


Gıda, akaryakıt, elektronik ve birçok kaleme gelen aşırı zamlardan sonra vatandaşlara vekillerin çalışmalarını yeterli buluyor musunuz diye soru sorduk. Vekilleri tanımadıklarını söyleyen vatandaşlar, çalışma noktasında ise sınıfta kaldıklarını söyledi.

Şanlıurfa’da son zamanlarda milletvekillileri halkın tepkisini çekmeye devam ediyor. Yapılan zamlardan sonra vatandaş burnundan soluyor. Ak Parti’ye duyulan güvenin azalmasının en büyük sebebi Milletvekillerin halkın sorunlarını gündeme getirme noktasında yetersiz kalması görülüyor. Yeni seçim dönemi yaklaşırken halk artık farklı partilerden medet ummaya başladı.

SEÇİMDEN SONRA SIRRA KADEM BASIYORLAR
Şanlıurfalı vekillerin çalışmalarını yeterli buluyor musun sorusuna Şanlıurfalılar birbirinden farklı tepkiler verseler de verdikleri cevap aynı ‘Hiç Biri’ diyerek yanıt verdi. Konu hakkında Urfa Değişim Gazetesinin mikrofonlarına konuşan Ayhan Yakut: “Vallahi hiçbir vekili görmüyoruz. Seçim zamanı herkes burada da seçim bitti mi artık sırra kadem basıyorlar kimseyi göremiyoruz” dedi 

Şanlıurfalı milletvekilleri tanımadığını söyleyen Recep Karaoğlan ise, “Vallahi vekilleri tanımıyoruz. Oyu aldıktan sonra görünmüyorlar ki. Oy zamanı gelin oyunuzu bana verin bizim parti iyidir. Seçimden sonra artık kimseyi tanıyamıyoruz. “ yorumunu yaptı.

“ANKARA’YA GİTTİLER, ÇALIŞMALARI YOK”
Milletvekillilerin çalışmalarını yetersiz gördüğünü belirten Mehmet Donek de, “Şanlıurfalı vekillerin hiç birinin çalışmaları yeterli değil. Buradan oy alanlar Ankara’ya gitti, çalışmaları da yok” ifadesini kullandı.

ŞANLIURFA’DA VEKİL Mİ VAR?
Şanlıurfa’da vekillerin olmadığını söyleyen bir diğer vatandaş Emrulllah Güngörmüş ise, ““Şanlıurfa’da vekil mi var. Hiçbir vekil yok, Urfa’da bana sorsan ya iki vekil ismi sayarım ya sayamam. Göremiyoruz ki isimlerini bilelim.  Aklıma şu an gelen Fakıbaba başka kimseyi tanımam” dedi.