'Seçimden kazanan halk olsun!'

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimi ve genel seçimler hakkında gazetemize konuşan vatandaşlar seçimden kazananın adaylar değil, onlara destek veren vatandaşların olması gerektiğini söyledi.

Genel seçimlere kısa bir süre kala partiler aday adayların başvurusunu tamamlayarak temayül yoklaması yaptı. Halk meclise gidecek kişi liyakat sahibi yeni yüzler olmasını istiyor. Şanlıurfa’ya faydası olacak isimlerin ön plana çıkmasını istedi. Muhalefette ve iktidar kanadında yeni isimlerin aday olduğunu ifade eden vatandaşlar, “umarız kazanan” halk olur dedi.

Yapılacak seçimler hakkında değerlendirmelerde bulunan vatandaşlar, yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı kazanan adayın ilk önce ekonomiye el atmasını beklediğini sonuç ne olursa olsun kazananın millet olması gerektiğini söyledi.

“BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ”

14 Mayıs’ta yapılacak seçimin büyük önem arz ettiğini her iki ittifak açısında ölüm kalım seçimi olacağını belirten Ahmet Aslan, “Daha önceki seçimlere göre büyük önem arz eden bir seçim.

Çünkü Millet ittifakı ve Cumhur ittifakının kıyasıya hizmet mücadelesi var halk tercihini yapacak. Umuyorum ki bu seçimde kazanan halk olsun bu zor süreçleri atlatmak için halk en doğru kararı vereceğini düşünüyorum.”

“CUMHUR İTTİFAKI”

Yapılacak seçimden Cumhur İttifakının kazanmasını beklediğini söyleyen Mehmet Ekinci, “Bu seçimde Cumhur ittifakının bir adım önde olduğunu çıplak gözle görüyoruz. Zaten ittifaka Hüda Par ve Yeniden Refah Partisini de kattı. Ondan dolayı bu seçimin tekrar Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanacağını düşünüyorum” ifadesini kullandı.

“BİR ŞEY BEKLEMİYORUZ”

Yapılacak seçim bir önem taşımadığını, her seçimden sadece kişilerin kazandığını halkın daima kaybettiğini aktaran Ramazan Çelik, “Bu seçimlerden hiçbir şey beklemiyoruz. Çünkü kaç seçimdir görüyoruz hep bir şeyler değişecek diyorlar kimse değişen bir şey görmedi” şeklinde konuştu.

“MARKET ETİKETLERİ DEĞİŞİYOR”

Yapılacak seçimden hiçbir şey beklemediğini vurgulayan Mustafa Çoşkun, “Hiçbir beklentimiz yok. 20 seneden beridir hep bir şeyler değişecek diyorlar fakat değişen sadece marketlerdeki etiket fiyatları oldu” dedi.

“CHP KAZANIRSA İŞİMİZ ALLAH’A KALIR”

Seçimi Cumhur İttifakının kazanacağını söyleyen Yunus Emre Gelmiş, “Seçimler CHP ve ittifakı kazanırsa işimiz Allah’a kalmış demek ondan dolayı bu seçimde Ak Parti’nin tekrar alacağını düşünüyorum” yorumunu yaptı.

 

Seçimden kazanan 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimi