Şanlıurfaspor'a 24 bin lira ceza!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 ayrı cezadan toplamda 24 bin TL para cezası verdi.

6 Şubat’ta 11 Nisan Stadyumunda oynanan Şanlıurfaspor-Kırklarelispor karşılaşmasında 12 yaşından küçük kişilerin alınmasından dolayı 8 bin TL, taraftarın neden olduğu saha olayları için 8 bin TL ve son olarak özel güvenlik görevlisinin bulunmaması nedeniyle 8 bin lira daha ceza yazıldı.

PFDK’dan konuyla ilişkin yapılan açıklamada;
“ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 06.02.2022 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR-KIRKLARELİSPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, 12 yaşından küçük kişilerin stadyuma alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübünün, müsabakada özel güvenlik görevlisi görevlendirilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”