Şanlıurfa'da üretilen aşı gündem oldu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Şanlıurfa'ya gelmesiyle birlikte TURKOVAC aşısının Şanlıurfa'da üretilmesine karar verildi.

Yapılan çalışmaların ardından Şanlıurfa’da üretilen TURKOVAC  beklenen ilginin gösterilmemesinden dolayı kısa sürede gündemden düştü.

TURKOVAC aşısının yetersiz kaldığına yönelik yapılan eleştirilere Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen sert bir dille tepki gösterdi.

TURKOVAC aşısının etkili olmadığını söyleyenlere Mustafa Şen “ TURKOVAC aşısının etkili olabilmesi için kanının bozuk olmaması lazım” dedi.  

Ak Parti  Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, yerli koronavirüs aşısı TURKOVAC ile ilgili açıklamalarda bulundu. TURKOVAC'I eleştiren Liberal Demokrat Parti (LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker'e yanıt veren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, ''Turkovac'ın etkili olabilmesi için kanın bozuk olmaması lazım'' diye konuştu. Şen'in o sözleri büyük tepki çekti.

Urfalı Ekonomist Özgür Demirtaş  de Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’e tepki gösterdi.

Şanlıurfalı Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş  

''BU NASIL BİR ÜSLUP?''

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen'in sözlerine tepki gösteren bir diğer isim de ekonomist Özgür Demirtaş oldu. Demirtaş, Başkan Şen'in açıklamalarına ilişkin, ''Yok artık daha neler. Bu nasıl bir üslup?'' ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa’dan Manisa’ya Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri Şanlıurfada üretilen aşı