Şanlıurfa'da 8 kişiye tefecilikten işlem yapıldı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan GİRDAP operasyonunda 8 tefecilik suçundan kişiye işlem yapıldı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından GİRDAP operasyonu düzenlendi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce düzenlenen Tefecilik operasyonunda; (8) Şahsa Tefecilik suçundan işlem yapıldı.

Operasyon neticesinde; 2 adet araç satış sözleşmesi, 1 adet hisse devir sözleşmesi, 5 adet tapu senedi, 1 adet Sig Sauer marka 9 mm çapında tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 1 adet Pietro Beretta marka 9 mm çapında tabanca ve bu tabancaya ait 3 adet şarjör, 1 adet Pietro Beretta marka 7.65mm çapında tabanca ve bu tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet PB Cal 7.65 Made In Italy ibareli kuru sıkı tabanca ve bu tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet Asil-Magnum ibareli tüfek, 1 adet tek kırma olarak tabir edilen tüfek, 396 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 35 adet 7.65 mm çapında tabanca fişeği, 42 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi.