Şair ruhlu adam da mı torpil yaptı?

Ak Parti'nin kalesi Şanlıurfa'da bomba gibi bir iddia ile gündemi meşgul etti.

Encümenlerin ve Şanlıurfalı vekillerin referanslarıyla yerel yönetimlerdeki kurumlara demir atan personellerin yanında kurumların muteber mevkilerinde de Ak Parti Başkanlarının yakınlarının olması dikkatlerden kaçmıyor.Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı iddialara göre kardeşi Mustafa Kırıkçı’ya torpil yaparak bir kurumda müdür yardımcılığı görevine getirdi.Ak Parti Şanlıurfa  İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı kardeşi Mustafa Kırıkçı’ya referans olarak  Gençlik ve Spor Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığına getirdi.


Ak Parti’nin Şanlıurfa’da güven kaybettiği bu dönemde gündeme gelen bu iddia tepkiyle karşılandı.Konuyla ilgili konuşan CHP Şanlıurfa Geçici İl Başkanı Ferhat Karadağ” “Maalesef AKP'nin tarzı bu. Ama, Şanlıurfa'nın bu konuda bahtı biraz daha kara. Çünkü, bilime, liyakate dayalı hiçbir atama yapılmıyor.Yerel bürokrasi de maalesef, ahbap-çavuş, hısım-akraba esaslarıyla yönetiliyor.  İnşallah CHP iktidarında tüm Türkiye olduğu gibi, Şanlıurfa'da liyakatli bürokratların görev yaptığı, koltukları doldurdukları bir kent olacak” dedi.
 

Ak Parti Ak Parti haberler Şanlıurfa’dan Manisa’ya Şanlıurfa haberleri CHP iktidarı Türkiye kelimesi Şanlıurfalı vekiller