Özşavlı'dan Açanal'a destek

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülendar Açanal'ın geçtiğimiz günlerde katıldığı Edessa TV'de Panorama programında sarf ettiği sözler Türkiye gündemine düştü.

Kendisini tanımayanlara  ‘Alzheimer başlangıcı vardır’ diyen Açanal konuyla ilgili açıklama yapmazken Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı konuyla ilgili açıklama yaptı. 

Panorama programında kendisini tanımayanlara  ‘Alzheimer başlangıcı vardır’ diyen Açanal’a Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı destek oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Özşavlı  “Yurt dışında da olsam @gulenderacanal vekilimize karşı başlatılan haksız ve hayasız saldırıyı üzülerek müşahede ediyorum. Vekilimiz bir TV programında sarf ettiği sözlerle Urfa’da yaşayıp siyasetle ilgilenenleri kast etmiştir.

Gerçekten Urfa’da yaşayıp siyasetle ilgilenen.. Herhangi birinin Urfa milletvekillerinden herhangi birini tanımaması mümkün değildir. Tabiki Urfa’da yaşasa bile siyasetle ilgilenmeyen, siyasilerin yaptıklarını sosyal medyadan bile olsa takip etmeyen birinin Urfa’nın siyasilerini tanıması beklenemez. Fakat bir kişi yerel TV kanalında yayımlanan siyasetle ilgi bir programı izliyorsa o kişi en düşük seviyeden bile olsa siyasetle ilgilidir.

Buna rağmen 20 yıldır çeşitli kademelerde siyasette olan ve son 4 yıldır Urfa milletvekili olan bir siyasiyi tanımıyorum diyorsa bunda bit art niyet vardır” dedi.