Nihat Çiftçi Karaköprü'de gidecek yer bulamadı!

Yeniden Refah Partisinden Karaköprü Belediye Başkan adayı olan Nihat Çiftçi adres şaşırarak Eyyübiye'de esnafı gezmesi 'adres mi şaşırdı' yorumlarına neden oldu.

Daha önce AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olan ve kendisine yer bulamayan Nihat Çiftçi, parti değiştirerek Yeniden Refah Partisinden Karaköprü Belediyesi Başkanlığı için aday olarak başvurdu. Çiftçi seçimlere kısa bir süre kala ilçede gezilerini sürdürüyor ancak beklediği ilgili göremeyince Eyyübiye’de esnaf ziyaretine çıkması şaşırttı.

Geçmişte Karaköprü’de iki dönem belediye başkanlığı yapan Nihat Çiftçi, beton yığınlarına gömülen ilçede yeşil alan kazandırma noktasında sınıfta kaldı. Her ne kadar yeşil alan konusunda yorum yapsa da ilçeye havadan bakıldığında beton yığınından başka bir şey gözükmüyor. Geçmişte yaşanan hatalar bugüne kadar devam etti.

Bugün Karaköprü’de hizmet için kapı kapı dolaşması gereken Nihat Çiftçi adres şaşırarak Eyyübiye’de oy istemesi pes dedirtti. “Kendi seçim bölgesinde destek bulamıyor mu?” sorusu akıllara geldi.

Karaköprü’de geçmişte bir hizmet kazandıramayan Çiftçi, yeni dönemde seçimi kazanmak için boş vaatlerde bulunması vatandaşın ilgilisini çekmiyor.

Nihat Çiftçi Karaköprüde Yeniden Refah PartisindenYeniden Refah Partisinden Yeniden Refah Partisinden Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi adres şaşırarak