Muhtarların Belediye Başkanlarıyla irtibatı kesildi!

Şanlıurfa'da mahalle muhtarları sorunları anlatacak belediye başkanı bulmakta zorluk çekiyor. Şanlıurfa'da belediye başkanları demokrasinin yapı taşlarından olan muhtarları kaide almaması mahalle muhtarlarının tepkisine neden oldu.

Şanlıurfa Haliliye İlçesine bağlı Şair Şevket Mahalle Muhtarı Ahmet Altun  sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada  Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e isyan etti.

Şair Şevket Mahallesinin  Muhtarı Ahmet Altun  yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“#şanlıurfa haliliye ilçesi Şair Şevket mahallesi Muhtarı olarak Mahallemizin Sorunlarıyla İlgili Syn @zabeyazgul ve @mcanpolatnet
Başkanlarımızla İrtibatım tamamen kesilmiştir.. Telefonlarıma cevap Vermemekteler Ve Bende sorunlarla ilgili çözüm üretemiyorum.
Vatandaşlarımız çözüm odaklı  randevu talep ediyor. Başkanlarımızın Telefonları Hep Kapalı.. Muhtar olarak Gece Yarısında bile Sorunlarımız için Syn #Şanlıurfa Valimiz
@Abdullah_Erin47 Valimize ulaşabiliyorsak. Ve Yine Bu Şehrin Belediye Başkanları’nın Özel Kalem Müdürleri Bizi Neden  Başkanlarla Görüştürmüyorlar .?  Biz Muhtarlar olarak Vatandaşlarımızın Herzaman Emrinde Olacağız Saygılarımla”