İlçenin sorunlarını çözmek yerine Ankara'da stand açıyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçenin bekleyen sorunlarına çözüm bulmak yerine Ankara'da stand açtırması tepkilere neden oldu.

Ankara’da düzenlenen Tam Bana Göre Festival’de Karaköprü Belediyesi tarafından ilçenin ürünlerinin tanıtılması için stand açıldı. Açılan standı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaret etti. Ziyaret esnasından çekilen bir fotoğraf el pençe vaziyette Cumhurbaşkanı’na gülerken görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa vatandaşlar tepki gösterdi. Gelen tepkilerde tarım kentinin betonlaştığı, Karaköprü'de suların kesileceği, Cumhurbaşkanı ile fotoğraf çekimi ile cennetlik olduğunu ifade ederek alay konusu oldu.

 

 

Karaköprü’de hala yapılmayan parklar, yarım yamalak kalan parke taşı döşemesi gibi sorunlar dururken ilçenin giderlerinin Ankara’da harcanması akıl tutulması yorumlarına neden oldu. Seyrantepe ve Batıkent gibi konutlaşmanın hızlı olduğu bu mahallerde yığınla sorun devam ediyor. Özellikle binalar arasında yapımına başlanan parkların aylardır bitmemesi ve kaldırımlardaki taşların henüz bitmemiş olması tepkilerin odağında yer alıyor. Tepkilerin devamında fotoğrafın çok şey anlattığını ifade eden vatandaşların başlıca yorumları şu şekilde:

 

İlçede harcanması gereken gelirler, festivaller, tanıtım günleri, şehir buluşmaları, adı altında yeme, içme, gezme, konaklama ihtiyaçlarını harcanıyor.

İlçenin sorunları Ankarada stand açıyor Karaköprü Belediye Metin Baydilli Ankara Baydilli ilçenin bekleyen ilçenin bekleyen