Fakıbaba uyuyan devi uyandırdı!

Şanlıurfa'ya bir takım temaslarda bulunmak üzere gelen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba yaptığı esnaf ziyaretlerinde vatandaşın çaresizliğiyle karşılaşıyor.

Ak Parti ile ipleri koparma noktasına gelen Ahmet Eşref Fakıbaba yaptığı ziyaretlerde vatandaşın Ak Parti’ye olan kızgınlığına şahit olurken vatandaşa hak vermeyi de ihmal etmiyor.

Şanlıurfa Haliliye ilçesinin en işlek mahallesi olan Bahçelievlerde yaptığı esnaf ziyaretinde esnafın Ak Parti Şanlıurfa Milletvekillilerine olan öfkesine şahit oldu.

Yaptığı ziyarette bir esnafın dükkanına giren Fakıbaba Esnafın Urfalı Vekiller hakkında söylediklerine hak verirken taleplerini dinleyerek her şeyin düzeleceğini söyledi.

Fakıbaba’yı karşısında gören Bahçelievler esnafı Ak Parti Milletevkilerini 4 yıldan beri göremediğini hiçbir ziyarette bulunmadığını Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal’ın  Bahçelievler sakini olduğu halde mahalleye ziyaretlerde bulunmadığından dolayı dert yakındı.

Vatandaş Vekil Fakıbaba’ya şu şekilde içini döktü.”Şuanda Fakıbaba olduğu için kabul ettik. Ak Parti olsaydı kabul etmezdik. Bir  milletvekili falan hiç kimse gelmiyor, kimseyi göremiyoruz burada. Gülendar Açanal mahallenin sakinidir. Gelip bir esnaf ziyaretidir falan yapmıyor. Biz seni Belediye Başkanı döneminden biliyoruz. Gelip dolaşıyordun. 4 yıldır ilk defa seni görüyoruz hiç kimseyi gördüğümüz yok. Muhtar olmasa buradan sıkıntıdan geçilmez. Yani rezalet içinde “