Eyyübiyeliler aylardır hizmet bekliyor

Eyyübiye'de doğal gaz çalışmaları sonrası yapılmayan sokak aralarında yazın tozdan pencere açamayan vatandaşlar kışın gelmesiyle bu sefer çamur deryasından evlerine gidemiyor.

Doğalgaz şebeke kazısı nedeniyle bozulan yol ve sokakları birer birer tamir edip, yenileyeceğini duyuran Eyyübiye Belediyesi, sözde kış ayları gelmeden önce tüm sokakları bitireceğini duyurmasına rağmen hala yapılmayan mahalle ve sokaklar ilçede bulunuyor. 

Bir türlü hizmetin gelmediği sokaklar için başkan Mehmet Kuş’a sitem eden vatandaşlar, parke ve asfalt çalışmasının ne zaman geleceğini sordu. Başkan Kuş’un Ankara’da siyasi kulis yapacağını sokak aralarına parke ya da asfalt çalışması yapılması için çalışma yapmasını gerektiğini söyledi.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne, yol yenileme çalışmasında yüzde 97 seviyesine ulaştıklarını söylese de Osmanlı Mahallesinde sokak aralarında doğal gaz çalışması sonrası yapılmayan birçok sokak hizmet bekliyor.

Belediye başkanlığı Eylül ayında yaptığı duyuruda kış gelmeden tüm sokakları bitirmeyi hedeflediklerini duyurdu. Ancak 2024 ocak ayı gelmesine rağmen sokak araları halen yapılmadı. Verilen sözler sadece basın bültenlerinde kaldı.

Eyyübiyeliler Eyyübiye’de doğal gaz çalışmaları