Büyükşehir zabıtasında skandal bitmiyor!

Şanlıurfa'nın turistik ve tarihi mekânlarından birisi olan Haşimiye meydanında toplanan zabıta ekipleri çirkin görüntüye müdahale etmek yerine alanda sohbet etmeyi tercih etti.

Kentin en işlek bölgelerinden birisi olan Haşimiye meydanında gelişigüzel park edilen motosikletler ve seyyar satıcılar meydanda çirkin görüntülere neden oldu. Asli görevi kamu düzeni sağlamak olan zabıta ekipleri, Şanlıurfa’da bu görevi unutmuş gibi gözüküyor.

 

Turistik alanlar arasında yer alan Haşimiye Meydanında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, çarpık bir düzende sıralanmış motosikletlere, seyyar satıcılara ve rastgele açılmış şemsiyelere müdahale etmek yerine alanda kendi aralarında sohbet ediyor.

 

Bir taraftan vatandaşı rahatsız eden kokular diğer taraftan çirkin görüntüler, hem yerli halkı hem kente gelen turistleri rahatsız ediyor. Yine alanda başıboş gezen sokak köpekleri ise vatandaşlar için tehlike arz ediyor. Alanda kamu düzeni sağlaması gereken zabıtalar kendi aralarında sohbet etmeyi tercih ediyor.

 

Vatandaşlar zabıtanın bu rahat hareketlerine tepki gösterdi.

Büyükşehir zabıtaları Şanlıurfa’dan Manisa’ya Şanlıurfa haberleri Haşimiye meydanı