Büyükşehir Zabıtası ne iş yapıyor?

Şanlıurfa genelinde esnaflar ana caddelerin üzerinde eşyalarını koyarak hem yolları hem kaldırımları işgal ediyor. İşgal edilen alanlar yüzünden hem vatandaşlar hem sürücüler zor anlar yaşıyor.

Haliliye İlçesinde birçok mahallede manavcılar ve esnaflar hem kaldırımları hem yolları koydukları eşyaları ile işgal ediyor. Özellikle kaldırıma konulan eşyalar vatandaşların yolunu tamamen kapatıyor. Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığını vekaleten sürdüren Hasan Atmaca ise olaya sadece seyirci kalıyor. Görevini yapması gerekirken sadece gezmesi vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Ahmet Yesevi Mahallesi, Açıksu Caddesi, Devteşti Mahallesi ve Yusufpaşa Mahallesinde kaldırımlara konulan eşyalar işgallere neden oluyor. Özellikle manavların koyduğu kasalar ve çuvallar yolun kapanmasına neden oluyor. Bazı esnaflar ise yolun karşısında bulunan parklara boş kasalarını koyduğu görülüyor. Günlerce kaldırımların kapatıldığı anlara Büyükşehir Zabıtası sadece seyirci kalmakla kalıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de imajının zedelenmesine neden olan görüntülere sessiz kalınması tepkilerin odağında yer alıyor.

Görevini vekaleten yürüten Daire Başkanı Hasan Atmaca, işgaliyeler konusunda çalışma yapmaması vatandaşın tepkisine neden oldu. Sadece programlarda boy gösteren Atmaca asli görevi olan asayiş denetiminde ise sınıfta kaldı. Sosyal medyada kendi yaptığı çalışmaları paylaşmayan Atmaca, sadece Başkan Beyazgül’ün paylaşımları ile gündemde kalıyor.

Vatandaş bu işin ehli olan kişilerin göreve gelmesi için Başkan Beyazgül’e çağrı yaptı.

Büyükşehir Zabıtası Şanlıurfa genelinde ana caddeler hem kaldırımlar Hasan Atmaca Görevini vekaleten yürüten Sosyal medya Başkan Beyazgül