Belediye personeli mesai saatinde kahvede kağıt oynadı!

Eyyübiye Belediyesi 4 personeli mesai saatleri içerisinde bir kahvede oturarak çay içip kumar oynaması görüntülere yansıdı.

 

Şanlıurfa’da ilçe belediyesinin önlüklü 4 personeli bir kahvehanede oturarak masa arkadaşları ile birlikte Iskambil Kağıdı oynadığı görüldü. Mesai saatinde çalışması gereken personelin kahvehanede görülen rahat tavırları pes dedirtti.

Halkın vergileri ile maaş alan belediye personellerinin kahvehaneye mesai saatleri içerisinde gitmesi tepki toplarken Eyyübiye Belediye personeli olduğu tahmin edilen kişi hakkında nasıl bir önlem alacağı merak ediliyor.

Şanlıurfa’nın en dezavantajlı ilçesi konumundaki Eyyübiye’de personellerinin işine sadık olmaması ve dışarıda kahvehane köşelerinde zaman geçirmesi tepkilere neden oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Kuş sahada dolaşırken personeli ise kahvehane köşelerinde oturup oyun oynaması denetim olmadığını gösteriyor. Sadece fotoğraflarla basına yansıyan ilçe başkanın denetim noktasında sınıfta kaldığını gösteriyor. Personelinin dışarıda kağıt iskambil oynadığını belediye başkanın haberdar olmaması ise ayrı bir soru olarak akıllarda kaldı.

Belediye personeli mesai saatinde Eyyübiye Belediyesi