Baydilli, bu yolları ve kaldırımları da görsün.

Son günlerde yaptığı paylaşımlarda  ilçenin her yerini gezdiğini ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin gözden kaçırdığı bir mahallede yollar ile kaldırımların görüntüsü tepkilere neden oldu.

 
Karaköprü ilçesine bağlı Akpıyar mahallesinde daha önce yapılmış olan çalışmalar sonrasında olduğu gibi bırakılan yollar ile kaldırımlar hali mahallelinin tepkisini çekti. Mahalle genelinde kaldırım taşlarındaki bordur taşlarının oynak olması, kuruduğu için kesilen ağaç köklerinin sökülmemesi, sokak ve caddelere koyulan rögar ve kanalizasyon kapak ve ızgaraların köstebek yuvası gibi yollarda sırıtması, yolların plansız ve programsız kazılması, yollara asfalt yama yapılmadan günlerce bekletilmesi sonrasında bubi tuzağına dönüşmesi gibi birçok nedenden dolayı mahalleli belediyeye her bir sıkıntı için ayrı ayrı tepki gösterdi.


Sürücüleri çukurlar, yayaları ise çamurlar mağdur ediyor
Ara sokaklar tali yolla, işlek caddeler bölük pörçük köstebek yuvası yollar sürücüleri bıktırırken yayaları ise çamur olan kaldırımlar mağdur ediyor. Özellikle yayaların geçiş noktası olan cadde ve sokaklarda ki kaldırımların üzerindeki kare taşlar okadar berbat durumda ki insanlar yürüyemez hale gelmiş durumda. Belediye basın bültenlerinde çeşitli yayınlar yapılarak çalışmalar yapılıyor deniyor ama bu mahalled kimse bu çalışmaları görmüyor. 



Yetkililere " bizde buradayız ve burada yaşıyoruz" 
Vatandaşlar sosyal medya aracılığı ile yaptıkları paylaşımlar ile de bu durumu alay haline getirdi. Vatandaşlar, “Yolda yürürken sıkıntı her zaman yaşanıyor. Çocuklar bisiklet sürerken düşme ihtimalleri çok yüksek. İlgilenen yok. bazı çukurlar ne kapatıldı, ne de güvenlik şeridi çekildi. yetkililerin buralarını da görmelerini istiyoruz." diye konuşuyorlar.