Karaköprü belediye başkanı boş yere mi geziyor?

Her gün sabahın erken saatlerinde çalışmaları yerinde incelediğini söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, aynı projeyi defalarca incelemesine rağmen bir türlü bitirilemiyor. Bu durum belediyenin yerinde saymasına neden oluyor.

2 dönemdir Karaköprü Belediye Başkanı olan Metin Baydilli, medyaya servis ettiği bültenlerde projelerimiz bitme aşamasında denilmesine rağmen seçim döneminde verdiği sözleri bir türlü bitirmediği görüldü. 

Tamamlanması yılan hikayesine dönen Narlıkuyu Mahallesindeki semt pazarı bir türlü tamamlanamadı. Hala kaba inşaat halinde olan projenin uzun sürmesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Basınla paylaşılan son bültende semt pazarında incelemelerde bulunan Başkan Baydilli yaptığı açıklamada, “ İnşallah 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacak ve açılışını gerçekleştireceğiz” dedi. 3 yıla yakındır bir türlü yapılamayan semt pazarının neden bu kadar uzadığı ile ilgili bir açıklama yapılamadı. Ancak servis edilen bültenlerde sürekli bitiyor, bitme aşamasında halkımızla buluşturuyoruz diyerek çalışmalar tamamlanamadı.

İlçede yolları genişlettiklerini ve yeni yollar kazandırdıklarını kaydeden Başkan Baydilli, ilçede yapılması bekleyen ve hala toprak halde bekleyen yolların neden yapılmadığı merak ediliyor. Vatandaşlar Seyrantepe’de toprak halindeki yolların yapılmasını bekliyor.

Bu seçim vaatinde büyük projeleri söz veren başkan küçük projeleri büyük proje olarak basına ve sosyal medyaya servis etmeye devam ediyor.